Apartman sa spavaćom sobom u prizemlju

Apartman je kategoriziran sa 4 sunca, kapacitet mu je 4 osobe. Ima 50m2 podijeljenih na spavaću sobu sa kupaonom, dnevni boravak, blagovaonica i kuhinjom u jednoj prostoriji sa dodatnim wc-om. Kuhinja je opremljena sa štednjakom na struju, napom, mikrovalnom pećnicom, mini hladnjakom sa zamrzivačem, tosterom i kuhalom. Također se nalazi pribor za kuhanje, jelo i piće, osnovni začini, ulje, kava i čaj. U dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje (ležaj za 2 osobe 160*200), tv sa satelitskim programima, radni stol, blagovaonski stol sa stolicama za 4 osobe. U kupaonici se nalazi tuš kabina te kozmetički pribor i ručnici. U spavaćoj sobi se nalazi King size krevet 180*200 sa bijelom posteljinom te ormar. U apartmanu se nalazi balkon na koji se ulazi kroz dnevni boravak.

Studio u potkrovlju

Apartman je kategoriziran sa 4 sunca, kapacitet mu je 4 osobe. Ima 50m2 podijeljenih na spavaći dio, kupaonu, dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja u jednoj prostoriji. Kuhinja je opremljena sa štednjakom na struju, napom, mikrovalnom pećnicom, pećnicom, mini hladnjakom sa zamrzivačem, tosterom i kuhalom. Također se nalazi pribor za kuhanje, jelo i piće, osnovni začini, ulje, kava i čaj. U dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje (ležaj za 2 osobe 160*200), tv sa satelitskim programima, blagovaonski stol sa stolicama za 4 osobe. U kupaonici se nalazi tuš kabina te kozmetički pribor i ručnici. U spavaćoj sobi se nalazi King size krevet 180*200 sa bijelom posteljinom, radni stol, tv te ormar. U apartmanu se nalazi balkon na koji se ulazi kroz spavaći dio.

Studio apartman u potkrovlju - Zeleni

Apartman je kategoriziran sa 4 zvjezdice te je kapaciteta za max 3 osobe. Opremljen je big size krevetom (180*200), dvosjedom na razvlačenje (190*90), radnim stolom, ormarom, tv-om sa satelitskim programinima, kupaonom, mini blagovaonskim stolom te mini kuhinjom. U kupaonici se nalazi walk in tuš te kupaonska kozmetika i pribor. Kuhinja je opremljena štednjakom sa 2 grijače ploče, napom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom, mini hladnjakom, priborom za jelo i kuhanje kao i osnovni začini, ulje, kava, čaj. Apartman ima veliku staklenu stijenu koja gleda na sjevernu stranu stoga je hladniji.

Studio apartman u potkrovlju- Crveni

Apartman je kategoriziran sa 4 zvjezdice te je kapaciteta za max 3 osobe. Opremljen je big size krevetom (180*200), dvosjedom na razvlačenje (190*90), radnim stolom, ormarom, tv-om sa satelitskim programinima, kupaonom, mini blagovaonskim stolom te mini kuhinjom. U kupaonici se nalazi walk in tuš te kupaonska kozmetika i pribor. Kuhinja je opremljena štednjakom sa 2 grijače ploče, napom, mikrovalnom pećnicom, kuhalom, mini hladnjakom, priborom za jelo i kuhanje kao i osnovni začini, ulje, kava, čaj. Apartman ima veliku staklenu stijenu koja gleda na juznu stranu stoga je topliji.