O nama

Opg Saša Delić postoji od 2012.god kada je brojao 8 ovaca i Sašu kao osnivača.

Tradicija bavljenja stočarstvom i poljoprivredom kroz stoljeća.

Opg danas

  • vođen od strane četveročlane obitelji: Saša(32), Ana (32), Pavle (4), Mila (1)
  • 600 ličkih plamenki (izvorna hrvatska pasmina ovaca)
  • 13 hrvatskih hladnokrvnjaka (autohtona pasmina konja)
  • 2 kuce za najam s bazenom podijeljene na 4 apartmana

U suradnji s prirodom. U korak s vremenom.

Naš poslovni i privatni život se isprepliću svakodnevno stoga je ponekad teško razlučiti koja aktivnost spada u koju kategoriju. Važna je činjenica da se ovaj moto javlja prvenstveno u našoj biti, pa se tako prenosi na privatan i poslovni život. Trudimo se iskoristiti sve što nam priroda daje, a u isto vrijeme joj vraćati dobrim djelima i čuvati ju koliko god možemo. S obzirom da smo mlada obitelj i smatramo se "novom generacijom", u sve što radimo dodajemo dobrobiti modernizacije. Stoga, naša priča je o jednom modernom selu. Mladoj obitelji koja pronalazi svoj put u selu današnjice.

Nasa obitelj

Sasa Delić

Saša (1990) veterinarski tehničar. Osnovao OPG na svojoj djedovini i tako nastavio stoljetnu tradiciju bavljenja ovim poslom. Oduvijek voli životinje i mir koji pruža život na selu.

Ana Ozanic Delić

Ana (1990) magistra ekonomije. Odrasla na Kordunu u obitelji sa stoljetnom tradicijom bavljenja stocarstvom i poljoprivredom. Na OPG-u sa Sašom spojila svoje dvije ljubavi. Ljubav prema prirodi i ljubav prema ugostiteljstvu.

Pavle Delić

Pavle (2019) uživa boraviti u prirodi i sudjelovati u obiteljskim poslovima. Voli životinje, prva riječ mu je bila "koka". Pravo je veselo, seosko dijete.

Mila Delić

Mila (2022) iako je veoma mala, odmah je pokazala interes za upoznavanjem flore i faune. Voli životinje, maziti ih, oponašati... Ne sumnjamo da će i ona kao Pavle uskoro voljeti sudjelovati u svim našim obiteljskim poslovima.